'Dirty dancing'-ster onthult waarom andere actrice haar rol overnam in 'Friends' - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年4月24日月曜日

'Dirty dancing'-ster onthult waarom andere actrice haar rol overnam in 'Friends' - Het Nieuwsblad

In het eerste seizoen van Friends dook Jennifer Grey, vooral bekend van Dirty dancing, op als gastactrice. Toen in seizoen twee haar personage opnieuw opdook, werd dat gespeeld door iemand anders. Nu heeft Grey uitgelegd waarom.

gjs

In aflevering twintig van het eerste seizoen van Friends duikt Mindy, de beste vriendin van Rachel (Jennifer Aniston, nvdr), plots op. Zij was het bruidsmeisje op de trouw van Rachel die uiteindelijk niet doorging omdat zij hem liet staan aan het altaar, en zoekt haar op in New York. Mindy wordt op dat moment gespeeld door Jennifer Grey, de nu 63-jarige actrice die vooral bekend werd door haar iconische rol in Dirty dancing.

In seizoen twee duikt Mindy nog eens open trouwt ze, met Rachel als haar bruidsmeisje. Maar Mindy wordt nu vertolkt door Jana Marie Hupp. Nu heeft Grey bij MediaVillage uitgelegd waarom zij vervangen werd als gastactrice in de serie.

“Ik was een enorme fan van Friends”, zegt ze. “Maar toen ik erin meespeelde, had ik heel veel angst omdat ze het script maar bleven aanpassen. Het is heel moeilijk om een gastster te zijn, want je hoort er niet echt bij en je moet alles zelf uitzoeken. Ze zochten nog uit wie mijn personage was, hoe die scene zou verlopen, en het veranderde voortdurend. Ik werd zo bang dat ik het amper kon doen.”

Daarom weigerde ze toen de makers haar terugvroegen in het tweede seizoen. In diezelfde periode zei ze ook nee tegen Saturday night live, dat haar als gastvrouw wilde. “Ik vind het echt jammer dat ik toen nee heb gezegd door die angst”, zegt Grey. “De waarheid is dat ik gewild had dat ik mensen had die me konden helpen omgaan met die angst.”

Ze heeft dat probleem daarna aangepakt, zegt ze nog. “Alles wat je doet in je leven, en zeker de slechte, moeilijke en heel pijnlijke dingen, zijn doorgaans de meest helpende en die waar je het meest uit leert. In het leven leer ik altijd meer van dingen waarin ik het gevoel heb dat ik faal. Als het lukt, leer je minder. Maar die zijn dan weer leuker natuurlijk.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNDI0XzkyNjU5NTg30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿