M-Kids houden onverwachte reünie: “Na twintig jaar nog eens zin om te swingen” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年4月28日金曜日

M-Kids houden onverwachte reünie: “Na twintig jaar nog eens zin om te swingen” - Het Nieuwsblad

© Vum

Een reunie die niet meteen verwacht werd, komt er eind juni op de Foute Party van Qmusic. M-Kids, begin jaren 2000 erg populair, treedt dan nog eens op. Dat maakten de drie zangeressen vrijdag bekend op de radiozender.

Indianendans, Funky monkey, Halloween… Begin jaren 2000 was er geen ontkomen aan M-Kids. Britt, Tamara en Davina - die twee laatste zijn een tweeling - scoorden de ene hit na de andere en waren razend populair. De tieners stopten ermee in 2005, en spraken en zagen elkaar daarna amper nog, zo bleek uit interviews.

Het is dan ook een grote verrassing dat ze nu toch een reünie plannen. Die wordt gehouden op de Foute Party van radiozender Qmusic, zo kondigden ze vrijdag aan. “Wij hebben keifijn nieuws”, zo zeggen ze in een video die de zender deelde. “Speciaal voor Qmusic doen wij een reünie op de Foute Party in Flanders Expo in Gent op 30 juni. Want na meer dan 20 jaar hebben wij ook eens zin om opnieuw te komen swingen en dansen.”

Op die Foute Party staan naast M-Kids ook nog onder meer Christoff, Wim Soutaer, Cascada, Katrina (and the waves), Jan Smit en D-Devils.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNDI4XzkzOTgyNzMx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿