Openbare aanklager laat klacht tegen acteur Alec Baldwin vallen - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年4月21日金曜日

Openbare aanklager laat klacht tegen acteur Alec Baldwin vallen - VRT.be

De openbare aanklager in de Amerikaanse staat New Mexico laat de klacht tegen Alec Baldwin vallen. De Amerikaanse acteur was aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag na een schietincident op de set van de film "Rust". Daarbij kwam beeldregisseur Halyna Hutchins om het leven. 

Het schietincident dateert van 21 oktober 2021. Op de filmset van de western "Rust" in New Mexico speelt Alec Baldwin een scène waarin hij een wapen trekt. Hij gaat ervan uit dat het wapen onklaar gemaakt is, maar dat blijkt niet het geval. Het wapen gaat af. Een kogel raakt regisseur Joel Souza en beeldregisseur Halyna Hutchins. Hutchins sterft aan haar verwondingen. 

Begin dit jaar raakte bekend dat Baldwin zou worden aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag. Vandaag maken zijn advocaten bekend dat de klacht vervalt. Eerder hadden de openbare aanklagers een deel van de aanklacht tegen hem had laten vallen en had de tweede aanklager ontslag genomen. 

"We zijn blij dat de zaak tegen Alec Baldwin wordt stopgezet, maar we staan achter een grondig onderzoek naar de feiten en de omstandigheden van het tragische ongeluk, zeggen de advocaten van Baldwin in een korte verklaring.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiaGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wNC8yMC9vcGVuYmFyZS1hYW5rbGFnZXItbGFhdC1rbGFjaHQtdGVnZW4tYWN0ZXVyLWFsZWMtYmFsZHdpbi12YWxsZW4v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿