Karen Damen stelt 'one woman show' uit naar volgend jaar - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年11月28日火曜日

Karen Damen stelt 'one woman show' uit naar volgend jaar - Het Nieuwsblad

Karen Damen stelt ‘one woman show’ uit naar volgend jaar

Volgende maand zou Karen Damen (49) in de Antwerpse Arenbergschouwburg staan voor de première van haar ‘One woman show’. Maar nadat ze vanochtend bekendmaakte dat er een einde is gekomen aan haar huwelijk met Antony Van der Wee, wordt die verplaatst naar volgend jaar.

Wout Desmytere

“Om Karen de nodige ruimte en rust te geven om deze nieuwe fase in haar leven een plaats te geven, hebben we beslist de voorstelling enkele maanden uit te stellen. Het belooft een bijzondere en grappige show te worden, maar we menen ook dat Karen nu even tijd voor zichzelf nodig heeft. Het publiek zal hier ongetwijfeld begrip voor hebben”, klinkt het bij manager William Vaesen.

Damen en Van der Wee werden een koppel in 2008 en trouwden in 2016. Samen hebben ze een zoon, Sky. Beiden willen geen details kwijt over de breuk, maar reageerden via sociale media. “Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan. We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop”, klonk het bij Damen.

De eerste keer, Damens solovoorstelling, zal nu in première gaan op 14 februari 2024. De voorstelling van 13 december wordt verplaatst naar 24 april 2024. Daartussen, op 16 maart, speelt ze nog een show in het Kursaal Oostende. Daarna volgt een tournee door Vlaanderen. Belangrijk: mensen die tickets kochten voor de show in december, worden in de loop van de dag gecontacteerd door de Arenberg. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMTI4Xzk0MTUxMTE50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿