Opnieuw voorstelling van 'Red star line' gesaboteerd door technische problemen - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年11月20日月曜日

Opnieuw voorstelling van 'Red star line' gesaboteerd door technische problemen - Het Nieuwsblad

De spektakelmusical ‘Red star line’ werd opnieuw gedwarsboomd door technische problemen.

Zo’n spektakelmusical met rijdende tribunes is mooi, maar je moet er de technische problemen wel bijnemen. Zondagmiddag moest Studio 100 voor de derde keer op korte tijd een voorstelling van ‘Red star line’ annuleren. De avondvoorstelling zou niet in het gedrang komen.

Al sinds de start in maart moet er om de zoveel tijd een voorstelling van Red star line worden uitgesteld. Vorige week nog weigerde de techniek dienst in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, waar de musical wordt opgevoerd. “Er was een probleem met één van de acht tribunes”, vertelt woordvoerder Jan Pieter Boodts. “Door de tijd die nodig was voor de herstelling, konden we de middagvoorstelling niet meer halen.”

Tijdens de voorstelling van 19 uur zou alles weer gesmeerd moeten lopen. Ook wil de organisatie nog meegeven dat wie naar huis moet, sowieso een nieuw ticket en een parkeerpas ontvangt. Het lijkt Red star line alvast geen parten te spelen. De kaap van 300.000 tickets is overschreden en de musical wordt volgend jaar sowieso hernomen.(dewo)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMTE5Xzk2NDM0ODcx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿