'The Transporter'-acteur Jason Statham samen met echtgenote gespot in Antwerpen - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年11月24日金曜日

'The Transporter'-acteur Jason Statham samen met echtgenote gespot in Antwerpen - Het Nieuwsblad

© BELGAIMAGE

Jason Statham, de Britse acteur onder andere bekend van de The Transporter-films, bracht maandag samen met zijn echtgenote en Victoria’s Secret-model Rosie Huntington-Whiteley een bezoek aan Antwerpen. Het koppel bezocht het atelier van de bekende Belgische architect en ontwerper Vincent Van Duysen.

Eva Versavel

Jason Statham is een Britse acteur en is vooral bekend van zijn rol als Frank Martin in The Transporter. Hij acteerde al naast acteurs als Brad Pitt, Robert De Niro en Sylvester Stallone. Sinds 2010 is hij samen met het Britse model Rosie Huntington-Whiteley. Zij postte gisteren enkele foto’s van tijdens het bezoek aan het atelier van Van Duysen in Antwerpen op haar Instagram.

Bij de foto’s schreef het model “Building dreams” (“Dromen bouwen”). Het lijkt er dus op dat het koppel iets laat ontwerpen door de Belgische ontwerper. Waarvoor ze precies in het atelier waren, is niet duidelijk. Het is al de tweede keer dit jaar dat het koppel in Antwerpen wordt gespot. In maart brachten de twee ook al eens een bezoek aan het architectenbureau. Statham zou toen ook gezien zijn in Henry’s Bar, de bar van Botanic Sanctuary Hotel in Antwerpen.

Behalve een bekende architect, is Van Duysen ook een interieurdesigner. Hij ontwierp al een interieurlijn voor Zara Home en is een van de architecten van het huis van Kim Kardashian. Zijn atelier is gevestigd in de Lombardenvest in het centrum van Antwerpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMTIzXzk2NjI2ODg30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿