Shannen Doherty krijgt opnieuw slecht nieuws over gezondheid: borstkanker is na hersenen ook uitgezaaid naar botten - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年11月30日木曜日

Shannen Doherty krijgt opnieuw slecht nieuws over gezondheid: borstkanker is na hersenen ook uitgezaaid naar botten - Het Nieuwsblad

Shannen Doherty (52) kreeg in 2020 te horen dat ze opnieuw borstkanker had. Intussen is ook vastgesteld dat de kanker uitgezaaid naar haar botten. “Ik ben nog niet klaar met leven en liefhebben”, vertelt ze in een interview met ‘People’.

Doherty kreeg de diagnose van borstkanker in 2015, maar na twee jaar was de kanker verdwenen. In 2020 deelde ze echter dat de kanker opnieuw terug was, in stadium 4, waarbij de ziekte niet langer te genezen is. Dit jaar kreeg ze eerst te horen dat de kanker uitgezaaid was naar de hersenen, en nu naar de botten. De actrice die vooral bekend is van Beverly Hills, 90210 en Charmed, deelde de nieuwe update op Instagram. (Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Maar ik volg een goede behandeling, en het werkt goed voor mij”, vertelt ze bij het Amerikaanse magazine People. “Ik bekijk het dag per dag, maand per maand en jaar per jaar. In januari hebben we uitzaaiingen in mijn hersens ontdekt, waarna er bestraling volgde. Een van de grote jongens hebben ze eruit gehaald. Ik noem hem Bob, Bob moest eruit en gedissecteerd worden om zijn pathologie na te gaan. Het was een van de engste dingen die ik heb meegemaakt.”

LEES OOK.Actrice Shannen Doherty: “Borstkanker is uitgezaaid naar mijn hersenen”

De 52-jarige actrice blijft toch positief. “Ik wil niet sterven. Ik ben nog niet klaar met leven, ik ben niet klaar met liefhebben. Ik ben niet klaar met creëren. Ik ben nog niet klaar met dingen te veranderen tot hopelijk iets goed. Ik ben nog niet klaar. Mijn beste herinnering moet nog komen. Ik sta op en ik ga naar bed waarbij ik God dank, bidden voor de dingen die ertoe doen zonder om veel te vragen. Het verbindt me met een hogere macht en spiritualiteit. Mijn geloof is mijn mantra. (eadp)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMTI5Xzk3NDg5NjAx0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿