Kanye West denkt Biden te kunnen verslaan bij presidentsverkiezingen - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年7月26日日曜日

Kanye West denkt Biden te kunnen verslaan bij presidentsverkiezingen - Het Laatste Nieuws

Kim Kardashian West en Kanye West.
REUTERS Kim Kardashian West en Kanye West.
Kanye West is ervan overtuigd dat hij bij de komende presidentsverkiezingen de Democratische kandidaat Joe Biden kan verslaan. Dat schrijft hij op Twitter. Hoewel hij in veel staten niet op het stembiljet zal staan, denkt de rapper toch kansen te hebben. Kiezers moeten zijn naam dan op het stembiljet invullen.

Daarmee doelt Kanye op het fenomeen write-ins. In de Verenigde Staten is dat in een aantal staten mogelijk en daar wil de artiest gebruik van maken. West heeft de deadline voor inschrijvingen in veel staten namelijk al gemist.

Kandidaten die op deze manier aan de presidentsverkiezingen meedoen hebben nog nooit gewonnen. Wel gebeurt het vaak dat mensen als protest zo maar een naam invullen. Zo is Mickey Mouse al jaren een populaire write-inkandidaat. Het tekenfilmfiguurtje is dan ook degene die aan de meeste presidentsverkiezingen heeft meegedaan.

Kort nadat West over de presidentsverkiezingen twitterde, kwam hij ook nog met een speciale tweet voor zijn vrouw Kim Kardashian. “Kim, ik wil even zeggen dat ik weet dat ik je pijn heb gedaan”, schrijft hij. “Vergeef me." Verder bedankt hij zijn vrouw omdat ze er altijd voor hem is. West beschuldigde zijn vrouw er onlangs op Twitter van dat ze heeft geprobeerd hem op te laten sluiten. 

Bipolaire stoornis

Kardashian kwam hierop met een verklaring naar buiten waarin ze uitlegde hoe moeilijk het is om voor een geliefde en familieleden van iemand met een bipolaire stoornis te zorgen als het niet goed met deze persoon gaat. West is sinds een paar jaar open over zijn diagnose. Hij vertelde onder meer over zijn mentale problemen in de Netflix-talkshow van David Letterman.

Over de huidige Amerikaanse president Donald Trump rept West overigens met geen woord. De rapper is meerdere malen bij Trump op bezoek geweest in het Witte Huis en geldt als een aanhanger van de huidige president.


Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidmh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9zaG93Yml6ei9jZWxlYnJpdGllcy9rYW55ZS13ZXN0LWRlbmt0LWJpZGVuLXRlLWt1bm5lbi12ZXJzbGFhbi1iaWotcHJlc2lkZW50c3ZlcmtpZXppbmdlbn5hZDg1Y2M0Zi_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿