LIVE. Vuurwerk op én naast het veld in Liverpool: Pulisic maakt er 4-3 van! - Het Laatste Nieuws - Crune Blogs

Latest

2020年7月23日木曜日

LIVE. Vuurwerk op én naast het veld in Liverpool: Pulisic maakt er 4-3 van! - Het Laatste Nieuws

Photo News
Liverpool LIV
Chelsea CHE
Fireworks. Op én naast het veld. Terwijl de fans van Liverpool net naast het Anfield-stadion vuurwerk afschoten, won hun club de laatste thuismatch van het seizoen met 5-3 van Chelsea. Het werd een spektakelmatch, mét prachtgoals.

Op slag van rust leek de wedstrijd gespeeld. Liverpool - met overmacht kampioen in de Premier League - had in minuut 43 een 3-0 bonus te pakken na een raket van Keïta, een meesterlijke vrijschop van Alexander-Arnold en een pegel van Wijnaldum. Maar Chelsea gaf zich niet gewonnen. The Blues, nog volop in de strijd om een Champions League-ticket, koesterden bij rust hoop dankzij een treffer van Giroud: 3-1.

Na de pauze duwde Liverpool nog even het gaspedaal in, wat resulteerde in een 4-1-voorsprong. Fimino kopte een gemeten voorzet van Alexander-Arnold tegen de netten. Chelsea-coach Lampard voerde drie wissels door, mét succes. Invaller Pulisic bediende Abraham en maakte er even later ook 4-3 van. Net buiten het stadion staken juichende Liverpool-fans vuurwerk af. Die titel moest gevierd worden. Alex Oxlade-Chamberlain zette de 5-3-eindstand op het bord. Na afloop van het duel mocht Liverpool de Premier League-trofee de lucht in steken tijdens een kampioenenceremonie zonder publiek.

De twee knapste goals:

AFP
Photo News
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMilwFodHRwczovL3d3dy5obG4uYmUvc3BvcnQvdm9ldGJhbC9idWl0ZW5sYW5kcy12b2V0YmFsL3ByZW1pZXItbGVhZ3VlL2xpdmUtdnV1cndlcmstb3AtZW4tbmFhc3QtaGV0LXZlbGQtaW4tbGl2ZXJwb29sLXB1bGlzaWMtbWFha3QtZXItNC0zLXZhbn5hZGQ4ZGQ3ZGUv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿