Kardashians bezorgd om mentale gezondheid Kanye West - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2020年7月21日火曜日

Kardashians bezorgd om mentale gezondheid Kanye West - De Morgen

Kanye West tijdens de persconferentie over zijn mogelijke kandidatuur voor het presidentschap.Beeld Photo News

De Kardashians, de schoonfamilie van Kanye West, zeggen ‘zeer bezorgd’ te zijn over de mentale gezondheid van de rapper. Ze doen die uitspraak na de chaotische persconferentie van Kanye zondag en een resem tweets die hij gisteren de wereld instuurde. 

Zondag vond in de Amerikaanse staat South Carolina de eerste campagnebijeenkomst van Kanye West plaats in zijn strijd om het presidentschap. Die persconferentie verliep chaotisch en de rapper barstte er meermaals in tranen uit. Hij vertelde onder meer hoe hij zijn vrouw, Kim Kardashian, had opgedrongen abortus te plegen toen ze zwanger was van hun eerste dochter, North West. 

Die uitspraak viel niet in goede aarde bij de Kardashians. Dat schrijft entertainmentsite TMZ. Volgens bronnen is de schoonfamilie van Kanye West kwaad over de persoonlijke informatie die de rapper openbaar maakte voor extra publiciteit.

De reeks tweets die volgde op de Twitter-account van de rapper zette de familie nog meer in een slecht daglicht. In de intussen verwijderde berichten schreef West onder meer hoe hij zou opgesloten worden zoals Nelson Mandela en hoe hij zelf zijn kinderen steeds probeerde te beschermen.

Volgens TMZ denkt Wests schoonfamilie dat de rapper professionele hulp nodig heeft. Kanye West werd eerder al gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis en verbleef hierdoor al eerder in een psychiatrisch ziekenhuis. Zijn familie denkt dat hij opnieuw een manische periode doormaakt. Zelf ontkent de rapper dit.

Birthday Party

Kanye West maakte begin juli bekend dat hij een gooi doet naar het presidentschap. Hij doet mee aan de Amerikaanse verkiezingen met een nieuwe partij, BDY, wat zou staan voor Birthday Party (Verjaardagspartij). Of zijn plannen zullen doorgaan, wordt in twijfel getrokken. In een peiling bleek de steun voor zijn kandidatuur erg klein.

Critici denken bovendien dat het eerder om een publiciteitsstunt gaat dan een echte gooi naar het presidentschap. Deze vrijdag komt het nieuwe album Donda uit van de rapper. Wat extra reclame komt dus op het ideale moment.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXWh0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL25pZXV3cy9rYXJkYXNoaWFucy1iZXpvcmdkLW9tLW1lbnRhbGUtZ2V6b25kaGVpZC1rYW55ZS13ZXN0fmIxMWE4ZWUwL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿