VRT heeft ongelijk: FC De Kampioenen was niét racistisch - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2020年7月21日火曜日

VRT heeft ongelijk: FC De Kampioenen was niét racistisch - VRT NWS

Fernand besluit om Boma wat op te stoken: "Zeg, Pascale en Dieudonné: die twee komen wel heel goed overeen hé? Ik zou me toch zorgen maken". 
Boma zegt eerst nog dat Fernand een slechte mens is die teveel 'boekskes' leest, maar hij wordt toch wat jaloers.

Uiteindelijk smeden Fernand en Boma een plan: ze zullen Dieudonné laten betrappen op diefstal om zo de 'liefde' tussen Pascale en Dieudonné te breken. Boma is eerst niet overtuigd, want hij zegt nogmaals: "Ik ken Dieudonné als een eerlijke en harde werker. Het zou toch niet mooi zijn om hem te beschuldigen van diefstal?"

Na veel vijven en zessen geraakt Boma toch overtuigd. Vervolgens steelt Fernand een diamanten ring en hij zorgt ervoor dat alle bewijzen in de richting van Dieudonné wijzen. Enkel Bieke, die tijdens de hele serie steevast dienst doet als het moreel kompas voor de andere personages, gelooft nog in Dieudonnés onschuld.

Uiteindelijk komt het complot dat Boma en Fernand samen gesmeed hebben toch nog uit, waardoor Dieudonnés naam gezuiverd wordt. Iedereen verontschuldigt zich omdat ze Dieudonné niet geloofden en Fernand is uiteindelijk (zoals gewoonlijk) de sigaar.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wNy8yMC92cnQtaGVlZnQtb25nZWxpamstZmMtZGUta2FtcGlvZW5lbi13YXMtbmlldC1yYWNpc3Rpc2NoL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿