Opnames van 'Familie' liggen weer stil - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年7月27日月曜日

Opnames van 'Familie' liggen weer stil - Het Nieuwsblad

Even geen Kürt Rogiers, Sandrine André of Werner De Smedt op de set van Familie. De acteurs genieten de komende weken van hun zomervakantie. Al duurt die minder lang dan andere jaren: om geen achterstand op te lopen na de onderbreking tijdens de lockdown waren cast en crew het snel eens om hun vakantie te beperken tot drie weken.

De opnames van Familie werden midden maart stilgelegd door het coronavirus. Eind april zond VTM de voorlopig laatste aflevering uit, op 2 juni verzamelden de acteurs weer op de set. Met de nodige voorzorgsmaatregelen: acteurs met intieme scènes behoorden tot elkaars persoonlijke bubbel, de anderen hielden afstand en droegen mondmaskers. Na nog geen twee maanden staan de studio’s in Lint dus weer tijdelijk leeg. De eerste afleveringen staan gepland voor na de zomer, maar of het nieuwe seizoen van Familie gespaard blijft van onderbrekingen, is voorlopig koffiedik kijken.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNzI2Xzk2Mjk5MDg20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿