Van kwaad naar erger tussen Kim Kardashian en Kanye West: presidentskandidaat weigert nog te spreken met zijn vrouw - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年7月26日日曜日

Van kwaad naar erger tussen Kim Kardashian en Kanye West: presidentskandidaat weigert nog te spreken met zijn vrouw - Het Nieuwsblad

Het gaat van kwaad naar erger tussen Kanye West en Kim Kardashian. De Amerikaanse rapper/presidentskandidaat weigert zijn echtgenote nog te zien of zelfs maar met haar te praten, meldt een bron aan showbizzsite TMZ.

Sinds Kanye West het vliegtuig nam naar de campagnebijeenkomst in South Carolina heerst er stilte tussen hem en Kim Kardashian. Zij probeerde hem wel te bellen, maar hij neemt zijn telefoon niet om. Berichten waarin ze vraagt om weer bij haar in Wyoming te komen, blijven onbeantwoord. Kardashian zou zelfs tweemaal naar de ranch gevolgen zijn waar West verblijft, maar evenveel keer koos hij ervoor haar niet te spreken of zien.

LEES OOK. Hoe Kanye West het contact met de werkelijkheid verloor: “Een opname lijkt onvermijdelijk, om hem tegen zichzelf te beschermen”

De mentale toestand van West is de oorzaak van de problemen tussen de twee. Het is langer geweten dat hij lijdt aan bipolaire stoornis, ook wel eens manisch-depressieve stoornis genoemd, maar hij weigert de medicatie te nemen waarmee die perfect onder controle te houden is. In zijn psychotische momenten bestookt hij Twitter met bizarre berichten over zijn vrouw, die hij afgelopen week onder meer beschuldigde van ontrouw en witte suprematie. Haar moeder noemde hij weinig vleiend Kris Jung-un.

LEES OOK. Gaat Kanye West écht voor het presidentschap? Trump zal het graag zien gebeuren

Volgens West probeert hij al meer dan een jaar van haar te scheiden. Er doken de afgelopen dagen geruchten op dat Kardashian ook niet liever wil dan een punt zetten achter hun huwelijk. Ze zou al een echtscheidingsadvocaat de opdracht gegeven hebben om alles te regelen, maar dat werd nergens bevestigd. Wel zeker is dat ze het moeilijk heeft met de mentale toestand van haar man. Dat zei ze al in interviews.

bekijk ook

Kanye West in tranen bij eerste campagnebijeenkomst: “Ik vermoordde bijna mijn dochter”

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNzI1Xzk1MjA3MTU20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿