VTM laat koppels hun eigen huis winnen in 'Huis gemaakt' - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2020年7月29日水曜日

VTM laat koppels hun eigen huis winnen in 'Huis gemaakt' - Het Nieuwsblad

VTM laat koppels hun eigen huis winnen in ‘Huis gemaakt’

Na Blind gekocht lanceert VTM haar eigen vastgoedprogramma Huis gemaakt. Foto: VTM

Vier heeft Blind gekocht en Huizenjagers, binnenkort heeft VTM met Huis gemaakt haar eigen immo-programma. Daarin moeten jonge koppels hun beste verbouwskills bovenhalen om een indrukwekkende prijs in de wacht te slepen: hun eigen huis.

Verbouw een huis en win een thuis. Dat is het idee achter het nieuwe VTM-programma Huis gemaakt. Zoals we in het verleden al in Blind gekocht konden zien, wordt een huis bouwen voor jonge koppels alsmaar moeilijker. Vaak beschikken ze niet over voldoende financiële middelen. Terwijl er in Vlaanderen genoeg pareltjes staan te wachten om door verbouwers onder handen genomen te worden. In Huis gemaakt gaan jonge koppels de strijd aan met elkaar om elk een verschillend, fascinerend huis van onder tot boven te verbouwen. Duurzaamheid is het uitgangspunt. Het koppel dat zijn woonst met de grootste meerwaarde weet te verbouwen, krijgt het cadeau.

Koppels met een baksteen in de maag kunnen zich vanaf nu inschrijven via vtm.be. De opnames van Huis gemaakt gaan dit najaar van start. Wanneer het programma te zien zal zijn bij VTM, is nog niet bekend. Ook wie het programma gaat presenteren, wordt nog even geheim gehouden.

De prijs in Huis gemaakt: een eigen huis. Video: DPG Media

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjAwNzI5XzkyMzI2Mzkz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿