Rapper Kanye West doet serieus de wenkbrauwen fronsen: hoe vallen zijn extreme uitspraken te verklaren? - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2020年7月23日木曜日

Rapper Kanye West doet serieus de wenkbrauwen fronsen: hoe vallen zijn extreme uitspraken te verklaren? - VRT NWS

Colemont moedigt aan om over psychische kwetsbaarheden te spreken, om het taboe te doorbreken. "Maar in dit geval met West ga je helaas het stigma van bipolaire mensen vergroten, alsof die onbetrouwbaar of gevaarlijk zijn voor de maatschappij." 

Sabine Wyckaert, psychiater verbonden aan de KU Leuven, acht de kans wel mogelijk dat West in een soort van manie erop los tweet. "Men wil dan héél veel delen met de wereld, alle filters vallen weg", stelt ze. Maar Wyckaert benadrukt dat een diagnose stellen op afstand uiteraard onmogelijk is.

Niemand kent de rapper persoonlijk of weet wat er zich exact achter de schermen afspeelt. Van drugsgebruik tot een pure publiciteitsstunt (West brengt morgen namelijk een gloednieuw album uit), allerlei speculaties passeren de revue. 

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiVWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wNy8yMy9raW0ta2FyZGFzaGlhbi1rYW55ZS13ZXN0LWJpcG9sYWlyZS1zdG9vcm5pcy_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿