BEKIJK - Anticlimax tijdens "The best f*n night of my life": zangeres Bebe Rexha krijgt gsm in haar gezicht tijdens concert - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年6月20日火曜日

BEKIJK - Anticlimax tijdens "The best f*n night of my life": zangeres Bebe Rexha krijgt gsm in haar gezicht tijdens concert - VRT.be

In New York is een optreden van de Amerikaanse popster Bebe Rexha stopgezet, nadat een toeschouwer een gsm naar haar gezicht had gegooid. De zangeres werd snel naar de coulissen gebracht. Ze is momenteel op tournee in de VS, met de niet erg toepasselijke naam "The best f*n night of my life".

De show liep bijna op zijn einde. De New Yorkse fans waren uitgelaten toen de Albanees-Amerikaanse zangeres aan haar laatste nummer begon: haar recente hit "I'm good". Tijdens het refrein vloog er plots vanuit de zaal een smartphone tegen haar gezicht. 

Ze bedekte meteen haar gezicht en zakte neer op haar knieën terwijl de entourage haar van het podium begeleidde. Niet veel later kwam ze met haar entourage van naast het podium. Tot grote spijt van de fans, moest ze de show verlaten. Al deed ze dat niet zonder kort haar fans toe te wuiven, met haar ene hand over haar gezicht.

Op sociale media reageren aanwezigen boos op het voorval. "Mensen hadden zich opgekleed, waren in een goede bui en dan verpest die man alles", reageert iemand op Twitter. Volgens sommige Amerikaanse tijdschriften moest ze naar het ziekenhuis voor hechtingen, maar dat heeft ze zelf nog niet bevestigd.

Het is nog niet duidelijk wie die man was en waarom hij de smartphone gooide. Op online filmpjes is te zien hoe de man door de beveiliging werd weggebracht. "Dat is een aanslag", roepen enkele fans naar hem. Fans delen massaal filmpjes en foto's van de man op allerlei socialemediakanalen. "Laten we hopen dat er juridische stappen worden gezet tegen hem", schrijft een fan op Twitter.

Remix van een nineties hit

De popster is momenteel op haar "Best f*n night of my life"-tournee in de Verenigde Staten. Die volgt op haar jongste album "Bebe". Daarop zingt ze met onder meer rapper Snoop Dogg en countryster Dolly Parton.

Het bekendste nummer van die plaat is "I'm good". Dat is een remix samen met David Guetta van de razend populaire nineties hit "Blue" van Eiffel 65. Eerder scoorde ze al met de hits "In the name of love" en "Me, myself & I".

Exclusieve foto's

Het is niet de eerste keer dat toeschouwers smartphones naar een artiest gooien. Toen de Britse boyband One Direction nog shows gaf, wilden fans exclusieve foto's of content van de band op hun gsm. Toeschouwers gooiden daarom hun toestel naar de band in de hoop dat ze er wat mee zouden doen.

Louis hapte ooit toe en belde tijdens een optreden naar iemands moeder. Harry Styles deed het een paar jaar geleden opnieuw en belde iemands ex-vriend. Al kreeg de voormalige One Direction-ster ook zelf een handvol snoepjes tegen zijn gezicht gegooid tijdens een concert in Los Angeles.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiR2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wNi8xOS9iZWJhLXJleGhhLWdzbS1pbi1oYWFyLWdlemljaHQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿