Na Spotify twijfelt ook Netflix aan deal met Harry en Meghan, omdat koppel te traag werkt - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年6月27日火曜日

Na Spotify twijfelt ook Netflix aan deal met Harry en Meghan, omdat koppel te traag werkt - Het Nieuwsblad

De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zien de ene na de andere lucratieve deal sneuvelen.© AFP

De Britse prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41) liggen niet meer in de bovenste schuif bij bedrijven die met hen in zee wilden. Want na Spotify lijkt nu ook Netflix af te haken.

De lucratieve deal tussen de twee royals Harry en Meghan en Netflix leverde hen 100 miljoen dollar op. Maar de geruchten worden steeds hardnekkiger dat de streamingdienst het contract niet meer wil verlengen. Het was de bedoeling dat de twee voor dat torenhoge bedrag tv-shows en films zouden maken. Maar tot op heden is alleen slechts een docureeks afgerond. Het zint Netflix niet dat het koppel niet sneller werkt.

LEES OOK. Er komen miljoenen binnen, maar wat met hun uitgaven? Zo onderhouden Harry en Meghan hun dure levensstijl (+)

Extreem teleurgesteld

Bovendien is de belangstelling voor de twee flink aan het afnemen. Spotify trok er zopas al de stekker uit, waardoor de podcast Archetypes niet meer zal worden verdergezet. Het bedrijf was extreem teleurgesteld toen ze zagen wat ze exact kregen. Toen Harry zijn boek uitbracht, inclusief schandaal-uitspraken, was het kassa-kassa. Maar voor Spotify lijkt de inspiratie al op. Het bedrijf zegt het beu te zijn voortdurend te moeten vragen waar hun content blijft. Bovendien bleek onlangs dat Meghan niet eens zelf de interviews afnam. Daarvoor werd iemand extern gevraagd.

Een andere reden om die samenwerking stop te zetten: Harry kwam niet goed uit de verf in enkele rechtszaken die in het VK lopen, er waren de overdreven berichten rond de zogezegde levensgevaarlijke achtervolging van de twee door de paparazzi, en in populariteitspolls zakken ze flink. De twee wilden hun inkomen genereren uit allerlei lucratieve deals, maar dat lijkt niet meer te gaan lukken.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNjI2Xzk0Mzc4NjMz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿