Grote belangstelling voor 'Hellmut' na passage op Graspop: extra concert aangekondigd in Gent - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年6月20日火曜日

Grote belangstelling voor 'Hellmut' na passage op Graspop: extra concert aangekondigd in Gent - Het Nieuwsblad

© Alex Vanhee

GENT -

Hij was een van de sensaties van het eerste festivalweekend: Helmut Lotti. Voor wie er niet bij was op Graspop, komt er een herkansing in Gent. Maandagmiddag kwam daar zelfs nog een tweede bij.

Bert Staes

“Een grap? Wie erbij was kon alleen maar besluiten: dan toch een verdomd goede.” Onze festivalreporter was duidelijk over het veelbesproken concert van ‘Helmut Lotti goes metal’ op Graspop dit weekend. Het was een voltreffer.

Wie er niet bij was, maar wel nieuwsgierig is: Lotti komt ook naar Gent, op 27 oktober doet hij zijn metal-kunstjes nog eens over in de Capitole. “Een uniek concert waarbij hij zijn favoriete metal- en hardrocknummers zal brengen met classics van onder meer Kiss, Whitesnake en Iron Maiden”, zegt de organisatie.

Maandagmiddag werd prompt nog een tweede concert aangekondigd. “Wegens grote publieke belangstelling komt er een extra Hellmut Lotti Goes Metal concert op 26 oktober”, zegt de Capitole. Tickets kosten tussen de 35 en 55 euro en zijn hier te koop.

LEES OOK. De gekste festivalact van het jaar maakt alle beloftes waar: “Het mooiste? Mijn broer zei dat hij trots is”

© Kris Van Exel

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNjE5XzkyNzExMDc30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿