Sean Dhondt weg bij Qmusic: “Geen plaats meer voor mij in het zendschema” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年6月25日日曜日

Sean Dhondt weg bij Qmusic: “Geen plaats meer voor mij in het zendschema” - Het Nieuwsblad

Sean Dhondt zal na de zomer niet meer te horen zijn op Qmusic. Dat maakt hij zelf bekend via Instagram. “Er is geen plaats meer voor mij in het zendschema.”

“Het einde van een tijdperk, dat is het zeker”, schrijft Dhondt op Instagram. “Acht jaar lang heb ik radio mogen maken voor de liefste luisteraars van de hele wereld: plaatjes draaien, de gekste acties bedenken en events mee op poten zetten. En dat samen met een heerlijk, warm, zot topteam.”

“Tot ik vorige week te horen kreeg dat er na deze zomer geen plaats meer is voor mij in het zendschema van Qmusic. Jammer, heel jammer. Het voelt echt rot. Eerlijk: ik had dit nog wel flink wat jaren willen doen. Voor jou, en samen met jou. Maar het leven staat nooit stil. Net als ik. Daarom kijk ik ook uit naar al het moois op komst.”

Dhondt vertelt dat hij binnenkort een nieuwe solo-single uitbrengt en heeft een zomertour met zijn nieuwe eighties-coverband Top Guns gepland. Maar wie Dhondt nog aan het werk wil zien als radio-dj kan deze zomer nog terecht aan het Q Beach House in Oostende. Daar zal hij heel de zomer nog radio maken. “Mocht ik jullie daar niet zien: bedankt, daar aan de andere kant. Om te luisteren, en samen met mij op te groeien.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNjI0Xzk0Mjg5ODQw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿