Akkoord bereikt over vergoeding voor slachtoffers Harvey Weinstein - VRT NWS - Crune Blogs

Latest

2020年7月1日水曜日

Akkoord bereikt over vergoeding voor slachtoffers Harvey Weinstein - VRT NWS

De advocaten die zes van de vrouwen vertegenwoordigen die aanklachten tegen Weinstein hebben ingediend, noemen de voorgestelde deal een "volledige uitverkoop". De advocaten Douglas Wigdor en Kevin Mintzer zeiden dat de schikking "zeer oneerlijk" was tengenover hun cliënten en andere vrouwen die niet het recht zouden hebben om vorderingen tegen Weinstein en anderen voor de rechtbank in te dienen. "We zijn volkomen verbaasd dat de procureur-generaal voor dit oneerlijke en onbillijke voorstel is, en namens onze cliënten zullen we krachtig bezwaar maken bij de rechtbank", aldus Wigdor en Mintzer in een schriftelijke verklaring.

 Weinstein zit sinds een paar maanden een gevangenisstraf van 23 jaar uit voor de aanranding en verkrachting van twee vrouwen in New York. Hij moet nog voorkomen in een rechtszaak rond soortgelijke aantijgingen in Los Angeles.

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wNy8wMS9ha2tvb3JkLWJlcmVpa3Qtb3Zlci12ZXJnb2VkaW5nL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿