Sergio Herman stelt nieuw restaurant Le Pristine in Antwerpen voor - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2020年7月7日火曜日

Sergio Herman stelt nieuw restaurant Le Pristine in Antwerpen voor - De Morgen

Sergio Herman in zijn nieuwe restaurant Le Pristine.Beeld Klaas De Scheirder

Sterrenchef Sergio Herman opent volgende dinsdag zijn nieuwe restaurant in hartje Antwerpen. Op vraag van de familie Dheedene stapt hij mee in Le Pristine, waar mode en eten hand in hand gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Le Pristine, met het restaurant achteraan en Le Pristine Café vooraan, opent op 14 juli in de Lange Gasthuisstraat 13, het hart van de modewijk in Antwerpen. Sergio Herman wil er Zeeuwse terroir met Italiaanse flair brengen. “Ik ben zelf een enorme liefhebber van de Italiaanse keuken, al wordt Le Pristine geen Italiaans restaurant”, aldus Sergio Herman. “We brengen Zeeuwse producten, maar geven er een Italiaanse ‘touch’ aan.”

Het restaurant komt naast de bekende high-endmodezaak Verso te liggen, met zelfs een verbinding tussen Le Pristine en Verso: klanten belanden na of voor het eten zonder veel moeite in de modezaak, en andersom. Daarvoor werkt Sergio Herman samen met de familie Dheedene, de eigenaars van Verso. “De cross-over van fashion en food wordt internationaal steeds belangrijker”, aldus Luc Dheedene. “Het pand naast Verso kwam vrij, dus leek ons een samenwerking met Sergio Herman een fantastische kans. Dit is een enorme verrijking voor de buurt.”

Le Pristine is al Hermans vijfde restaurant.

Beeld Klaas De Scheirder

Let's block ads! (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMia2h0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL25pZXV3cy9zZXJnaW8taGVybWFuLXN0ZWx0LW5pZXV3LXJlc3RhdXJhbnQtbGUtcHJpc3RpbmUtaW4tYW50d2VycGVuLXZvb3J-YjcxNmVmZTYv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿