Bart De Pauw laat van zich horen na heisa rond docureeks: “Ik fotografeer alle haatberichten, rapporteer ze en verwijder ze” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年3月31日日曜日

Bart De Pauw laat van zich horen na heisa rond docureeks: “Ik fotografeer alle haatberichten, rapporteer ze en verwijder ze” - Het Nieuwsblad

© Olivier Matthys

Bart De Pauw heeft nog eens van zich laten horen. Drie dagen nadat de eerste aflevering van de docureeks ‘Het proces dat niemand wou’ op tv kwam, vraagt hij op sociale media om “beleefd te blijven”.

“Kunnen we afspreken dat we beleefd blijven tegen elkaar?”, begint hij zijn post. De gevallen tv-maker reageert daarmee op de vele haatberichten die hij krijgt. “Ik fotografeer ze, rapporteer ze en verwijder ze”, klinkt het. “Willen we op een positieve manier verder, of blijven we baggeren?”, aldus De Pauw.

(lees verder onder post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De uitzending van Het proces dat niemand wou op VRT, waarin de slachtoffers in de zaak-De Pauw hun verhaal doen, is intussen al door 703.010 mensen bekeken. 542.671 mensen keken op woensdagavond zelf, dat is ruim dubbel zoveel kijkers als normaal in dat tijdslot op VRT Canvas.

Volgende week wordt de tweede aflevering uitgezonden.

LEES OOK. Bart De Pauw reageert op heisa over documentaire: “Ook mijn vrouw en kinderen kunnen niet anders dan deze publieke schandpaal ondergaan”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwMzMwXzk3ODg3OTUy0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿