Evy uit 'Leef!' met James Cooke overleden: “Je zal gemist worden, lieve schat” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年3月31日日曜日

Evy uit 'Leef!' met James Cooke overleden: “Je zal gemist worden, lieve schat” - Het Nieuwsblad

© Instagram James Cooke

Evy Zegels, die in 2021 in het programma ‘Leef!’ met James Cooke kwam, is overleden. Dat meldt de tv-presentator zelf op zijn Instagram. “De herinneringen die je nalaat, zijn voor altijd. love you”, schrijft Cooke op zijn Instagrampagina.

Evy vertelde in 2021 in het Play4-programma Leef! met James Cooke dat ze werd geboren met een hartafwijking. Daardoor kreeg ze op haar 22ste een donorhart, maar ook dat bleek niet in orde te zijn waardoor ze verschillende operaties onderging. Uiteindelijk besloot Evy om de behandeling niet verder te zetten. Ze laat met Amy Rose een dochtertje na.

James Cooke, die het programma presenteerde, is aangedaan door het overlijden. “Rust zacht lieve Evy. Drie jaar geleden mocht ik je leren kennen tijdens de opnames voor m’n programma Leef! Vandaag ben ik dankbaar dat we elkaar niet verloren zijn onderweg en dat ook Dorian weet wie die scherpe, mooie, lieve blonde vrouw uit Zoersel is. Je zal gemist worden lieve schat. Maar de herinneringen die je achterlaat zijn voor altijd. Love you”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwMzMxXzkzNjI0Njc10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿