Prinses Kate en haar gezin gaan “zich afsluiten van de wereld” in buitenverblijf: enkel de royals en hun hofhouding weten hoe het er vanbinnen uitziet - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年3月24日日曜日

Prinses Kate en haar gezin gaan “zich afsluiten van de wereld” in buitenverblijf: enkel de royals en hun hofhouding weten hoe het er vanbinnen uitziet - Gazet van Antwerpen

Kate Middleton (links) en Anmar Hall (rechts)© BELGA IMAGE/ BBG STUDIOS AVALON

Prinses Kate, kroonprins William en hun drie kinderen hebben hun intrek genomen in Anmer Hall, waar de 42-jarige prinses zal verblijven en de rust zal opzoeken tijdens haar kankerbehandeling. Dat melden Britse media.

Pasen zal volgende week in het Verenigd Koninkrijk in mineur gevierd worden. Na koning Charles is nu ook bij prinses Kate, de vrouw van kroonprins William, kanker vastgesteld. Zij gaat nu de rust opzoeken en in alle privacy een chemobehandeling ondergaan, liet ze vrijdag weten in een videoboodschap. Daardoor zullen Kate, William en hun kinderen George, Charlotte en Louis volgende week niet aanwezig zijn op de traditionele eredienst op Pasen.

LEES OOK. William en Kate zijn “erg geraakt en enorm ontroerd” door lieve boodschappen en steun van het publiek

In plaats daarvan gaan de vijf focussen op hun eigen gezin, zo zeggen insiders in Britse media. “Ze willen zich afsluiten van de wereld”, zegt een van hen in The times. Ze hebben nood aan die tijd weg en alleen onder hen, zegt een vriend in de Britse pers, om daar van elkaars gezelschap te genieten en de rust te herstellen.

LEES OOK. Deze mama’s hebben net als prinses Kate kanker: “Had ik naar de radioloog geluisterd, we hadden dit gesprek vandaag waarschijnlijk niet”

Die rust gaan ze opzoeken in hun favoriete buitenverblijf Anmer Hall, een landhuis in het dorp Anmer in Norfolk dat in 1802 gebouwd werd. De woning maakt deel uit van het 20.000 hectare groot domein Sandringham Estate, waar ook koning Charles en koningin Camilla een buitenverblijf hebben, en telt tien slaapkamers. Het naar verluidt erg traditionele huis heeft ook een zwembad en een tennisveld.

In 2011 kregen Kate en William het als huwelijkscadeau van de Queen. Een geschenk ter waarde van liefst 30 miljoen pond of 34,5 miljoen euro. Net zoals Kensington Palace moest ook dit pand duchtig gerenoveerd worden. Queen Elizabeth telde daarvoor met de glimlach 1,7 miljoen pond neer. Haar kleinzoon kreeg in ruil een nieuw dak, keuken, en extra bomen om de privacy van het koppel te garanderen.

LEES OOK. Maag- en darmspecialist Luc Colemont over diagnose Kate: “Als iemand in de familie kanker heeft, heeft heel de familie kanker”

Hoewel je een goed zicht kan krijgen op de buitenzijde van dit landhuis, is de binnenzijde ervan een goedbewaard geheim. Hier en daar dook tijdens de coronacrisis een videoboodschap op waarin we een deel van de woonkamer of studeerkamer konden zien. Wat opviel? De stijl van Kensington Palace werd doorgetrokken. Crèmekleurige muren met in de zetels gebloemde kussens en een enorme spiegel met opvallend design.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BELGAIMAGE

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDAzMjRfOTQ2NzEwNTPSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿