Natalia na beschuldigingen van 'divagedrag' in omstreden VTM-programma: “Ik heb me onveilig gevoeld” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年3月27日水曜日

Natalia na beschuldigingen van 'divagedrag' in omstreden VTM-programma: “Ik heb me onveilig gevoeld” - Gazet van Antwerpen

De heisa rond het VTM-programma ‘Astrid & Natalia: back to reality’ was volgens Natalia overdreven. “Het voelde aan als een persoonlijke aanval”, zei ze daar woensdagochtend over op Radio 2.

Bron: VRT NWS

Astrid en Natalia: back to reality werd na amper één aflevering geschrapt: het programma – waarin Natalia en Astrid Coppens een maand lang probeerden te overleven als alleenstaande moeder met een minimumloon – werd omschreven als “armoedeporno”. Volgens Natalia was de kritiek echter fel overdreven. “Ik heb grove dingen gelezen in de pers. Dingen die niet kloppen. Het verhaal van die boze poetsman? Ik heb die mens nooit gezien.”

LEES OOK. VTM haalt ‘Astrid & Natalia: back to reality’ van antenne

Na de heisa over de inhoud van het programma, bleek bovendien dat er wrevel was tussen Natalia en de productieploeg. Natalia werd beschuldigd van “divagedrag”, waarna VTM liet weten dat “een dergelijke manier van werken niet oké is”. Er volgden gesprekken tussen alle partijen, waarin volgens Natalia “alles is uitgeklaard”.

(Lees verder onder de video)

“Media hebben gestookt”

Natalia vond dat sommige media “stookten” tussen haar en VTM. “Van VTM uit is niet gezegd dat ze niet meer willen samenwerken. En ik heb nooit gezegd dat ik na 13 jaar zou willen stoppen met The voice”, aldus Natalia. Zeker de woorden “grensoverschrijdend gedrag” vond ze onaanvaardbaar. “Toen ik dat woord las, dacht ik: ‘Wow’, dat is een gevaarlijke term om te gebruiken.”

RECENSIE. Wij keken naar ‘Astrid en Natalia back to reality’: armoe troef, op alle vlakken

“Ik heb me onveilig gevoeld”

Natalia zei ook dat ze tijdens de opnames zelfs even overwogen heeft om te stoppen met het programma. “Ik heb me onveilig gevoeld tijdens de opnames. Het vertrouwen was voor mij een beetje weg. Je moet weten: mijn kids waren erbij tijdens de opnames, en dan komt de moederkloek naar boven.” Waarom ze zich exact onveilig voelde, wilde Natalia niet kwijt. “We moeten een contract ondertekenen waarin een zwijgplicht staat. En ik weet ook hoe hard de productieploeg heeft gewerkt, ik wil hen niet voor de borst stoten.”

LEES OOK. “Ze zijn hier telkens slechts een paar uur geweest”: Turnhoutse buren niet te spreken over passage van Astrid en Natalia voor ‘Back to reality’

Nu wil de zangeres enkel nog vooruitkijken, en zich focussen op haar familie. “Mijn belangrijkste job zijn mijn twee kindjes. Als ik hen zie, en ik hoor hen zeggen ‘Je bent de allerliefste mama’... Dat is het allerbelangrijkste.” En op haar muziek, want: “Muziek heelt, en zal zijn werk doen. In muziek is iedereen gelijk.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDAzMjdfOTMyNjMxODjSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿