Fans van Pommelien Thijs maken tijdens concert duidelijk dat ze niet meer meezingen met Marco Borsato - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年3月28日木曜日

Fans van Pommelien Thijs maken tijdens concert duidelijk dat ze niet meer meezingen met Marco Borsato - Het Nieuwsblad

© @amber_hermansx

Fans van zangeres Pommelien Thijs hebben tijdens haar concerten in Nederland duidelijk gemaakt wat ze van de bekende zanger Marco Borsato vinden. Dat deden ze door te reageren op een zin uit een van haar liedjes.

Niet alleen in ons land is Pommelien Thijs enorm populair. Ook bij onze noorderburen kunnen ze haar wel smaken. Vooral het nummer Nu wij niet meer praten, dat ze samen met Jaap Reesema maakte, kennen ze in Nederland goed.

En de reactie op het lied is er opvallend. De eerste zin van het nummer is namelijk ‘Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco?’. Daarmee wordt gedoeld op de bekende Nederlandse zanger Marco Borsato. En het publiek is duidelijk. Zij zingen niet meer mee met liedjes van Borsato.

Na de eerste zin van het liedje richtte Thijs de microfoon naar het publiek en kwam er een duidelijke “nee” vanuit de zaal. Dat was onder meer het geval tijdens haar shows in Weert en in Utrecht.

LEES OOK. Pommelien Thijs verliest overgrootmoeder Paula (102), voor wie ze haar Zomerhit-trofee won: “Ze was slim, grappig en warm”

Op zich niet erg onverwacht. Marco Borsato wordt namelijk vervolgd voor het seksueel misbruiken van een destijds minderjarig meisje. De jonge vrouw beschuldigde Borsato in 2021 en verweet hem zich te vergrijpen aan haar toen ze vijftien jaar was. De zanger was een huisvriend van de ouders van het meisje.

En dat is niet het enige. In 2021 doken er ook geruchten op over grensoverschrijdend gedrag door Borsato, onder anderen rond The Voice of Holland. Hij zou er kandidaten en medewerkers betast hebben, maar die zaak werd bij gebrek aan bewijs geseponeerd.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwMzI3Xzk2MDU4Mzc50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿