45 jaar getrouwd, maar Meryl Streep en echtgenoot “leven al 6 jaar gescheiden levens” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年10月21日土曜日

45 jaar getrouwd, maar Meryl Streep en echtgenoot “leven al 6 jaar gescheiden levens” - Het Nieuwsblad

Meryl Streep en echtgenoot Don Gummer op de rode loper van de Oscar-uitreiking in 2015.© AFP

Hoewel ze officieel nog getrouwd zijn, zijn Hollywoodlegende Meryl Streep (74) en haar echtgenoot Don Gummer (76) al meer dan zes jaar uit elkaar. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd aan Page six.

Bron: Page Six

Amerikaans actrice Meryl Streep en de twee jaar oudere beeldhouwer Don Gummer werden in 1978 aan elkaar voorgesteld door Meryls broer Harry. Ze trouwden nog later dat jaar, maar hielden hun relatie altijd zo ver mogelijk uit de schijnwerpers. De twee werden voor het laatst publiekelijk samen gezien tijdens de Oscar-uitreiking van 2018.

Het echtpaar kreeg vier kinderen: singer-songwriter Henry Wolfe (43), actrices Mamie (40) en Grace Gummer (37) en Louisa Jacobson (30). Die laatste is vooral bekend omwille van haar hoofdrol in de HBO-reeks ‘The gilded age’. Streep en Gummer hebben ook vijf kleinkinderen.

Hoewel ze deze week nog gespot werd met haar trouwring, bevestigde een woordvoerder van Meryl Streep aan Page six dat de actrice en haar echtgenoot al zes jaar uit elkaar zijn. “Hoewel ze altijd voor elkaar zullen zorgen, hebben ze ervoor gekozen een apart leven te leiden”, luidt het.

Meryl Streep is een van de meest gedecoreerde actrices aller tijden en is onder meer bekend van ‘The devil wears Prada’, ‘The iron lady’, ‘The deer hunter’, ‘Death becomes her’, ‘Kramer vs Kramer’ en ‘Sophie’s choice’. Ze won al drie Oscars en werd er in totaal voor 21 genomineerd. Een absoluut record. Onlangs speelde ze nog mee in de serie ‘Only murders in the building’, bij ons te zien op Disney+.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMDIxXzkyNTY5NTA50gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿