Bruce Springsteen komt op dinsdag 2 juli opnieuw naar Werchter - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年10月31日火曜日

Bruce Springsteen komt op dinsdag 2 juli opnieuw naar Werchter - VRT.be

Bruce Springsteen and The E Street Band komen volgende zomer al terug naar België. In het kader van de "2024 World Tour" staan ze op dinsdag 2 juli in het Festivalpark in Werchter.  

De voorbije zomer verkochten Springsteen and The E Street Band meer dan 1,6 miljoen tickets tijdens het Europese luik van hun 2023 Tour die bestempeld wordt als een van de beste uit hun carrière.

In België waren Bruce Springsteen and The E Street Band de hoofdact van een -in een recordtempo- uitverkochte TW Classic 2023. Michèle Cuvelier van StuBru werd daar naar eigen zeggen "helemaal weggeblazen" en omschreef de show als "bazenwerk van de bovenste Amerikaanse eikenhouten plank". 

Voor wie er toen niet bij kon zijn of het nog eens opnieuw wil beleven, is er goed nieuws, want The Boss keert dus volgende zomer al terug naar ons land. De ticketverkoop start nu vrijdag. Het concert staat los van de festivals van Werchter. 

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiX2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8xMC8zMS9icnVjZS1zcHJpbmdzdGVlbi1rb210LW9wLWRpbnNkYWctMi1qdWxpLW5hYXItd2VyY2h0ZXIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿