Erik Van Looy geeft toe dat hij de liefde gevonden heeft: 'Het is nog pril' - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2023年10月27日金曜日

Erik Van Looy geeft toe dat hij de liefde gevonden heeft: 'Het is nog pril' - De Morgen

NieuwsDe mensen

 Anouck Lepère en Erik Van Looy op de rode loper van 'Les Misérables'. Beeld Kristof Ghyselinck
Anouck Lepère en Erik Van Looy op de rode loper van 'Les Misérables'.Beeld Kristof Ghyselinck

De markantste mensen van de dag.

Is verliefd

Erik Van Looy, presentator van ‘De slimste mens ter wereld’

Het kostte enige overtuigingskracht van Nederlandse kandidate Soundos El Ahmadi, maar presentator Erik Van Looy (61) heeft tijdens de aflevering van De slimste mens ter wereld toegegeven dat hij verliefd is. De gelukkige is model Anouck Lepère (44). De twee werden al eerder samen gespot bij een concert in het Sportpaleis en ze verschenen ook zij aan zij op de rode loper van musical Les Misérables. Of hij aan daten was, wilde El Ahmadi weten. “Nee”, zei Van Looy. “En ik ben ook niet meer single. Maar het is pril.”

Stapt uit nationale politiek

Wouter De Vriendt, Kamerfractieleider voor Groen

Na zeventien jaar is het goed geweest voor Groen-kopstuk Wouter De Vriendt (46). Hij zal zich bij de komende verkiezingen niet meer kandidaat stellen voor een verkiesbare plaats, zo heeft hij zelf aangekondigd op sociale media. In Oostende, waar hij gemeenteraadslid is, blijft hij wel actief. De beslissing is hoofdzakelijk een persoonlijke beslissing, zegt De Vriendt. “Ik heb de afgelopen jaren met hart en ziel geknokt in de modder van de Wetstraat. Met plezier zelfs. Maar voor mij is het niet goed om dat te lang te blijven doen.”

Houdt Nieuw-Zeelanders letterlijk uit hun slaap

Céline Dion, Canadese zangeres

‘My heart will go on’ op maximaal volume, en dat voor maanden aan een stuk. Als u vraagt hoe de perfecte nachtmerrie eruitziet, komt dat toch aardig in de buurt. Toch is het exact wat u aan den lijve kunt meemaken in Porirua, in de buurt van het Nieuw-Zeelandse Wellington. Jongeren houden er “siren battles” en laten daarbij de muziek van Canadese zangeres Céline Dion (55) door hun autospeakers knallen. Haar zuivere stemgeluid en de vele hoge noten zijn ideaal om de klank van de geluidsystemen tegen elkaar af te zetten. Tot frustratie van de buren.

Krijgt boete voor schenden van spreekverbod

Donald Trump, voormalig Amerikaans president

Voormalig Amerikaans president Donald Trump (77) kijkt aan tegen een boete van 10.000 dollar (zo'n 9.500 euro). Hij moest komen getuigen in een fraudezaak en liet zich vlak voor hij het gerechtsgebouw in New York betrad even gaan. “Deze rechter is een heel partijdige rechter, met een persoon naast zich die heel partijdig is, misschien zelfs nog partijdiger dan hijzelf”, zei hij. Even vergeten dat hij door de rechter al opgelegd was geen uitlatingen te doen over het personeel van de rechtbank. Trump kreeg vorige week al een boete van 5.000 dollar, vanwege dezelfde inbreuk.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMicWh0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL25pZXV3cy9lcmlrLXZhbi1sb295LWdlZWZ0LXRvZS1kYXQtaGlqLWRlLWxpZWZkZS1nZXZvbmRlbi1oZWVmdC1oZXQtaXMtbm9nLXByaWx-YjMzZTFhNjcv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿