Statement van 'Friends'-cast over overlijden Matthew Perry: “We zijn geschokt door dit nieuws” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年10月30日月曜日

Statement van 'Friends'-cast over overlijden Matthew Perry: “We zijn geschokt door dit nieuws” - Het Nieuwsblad

.© AP

Het overlijden van Matthew Perry, voor eeuwig en drie dagen Chandler uit ‘Friends’, heeft veel fans diep geraakt. In New York laten talloze mensen bloemen achter aan het appartementsgebouw waar zijn personage in de serie woonde. De acteurs die de andere hoofdrollen in ‘Friends’ speelden, reageren nu op het nieuws met een gezamenlijk statement.

Wout Desmytere

De vijf andere vrienden - Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox en David Schwimmer - reageerden nog niet op hun eigen sociale mediaprofielen. Wel kwam er zondag snel een reactie van de officiële Friends-pagina. “We zijn geschokt om zijn overlijden te vernemen”, klonk het. “Hij was een echt geschenk voor ons allen. Ons hart gaat naar zijn familie, zijn geliefden, en al zijn fans.”

Warner Bros, de studio achter Friends, noemt hem “een innige vriend”. “Hij was een ongelooflijk getalenteerd acteur en een onmisbaar deel van onze familie. De impact van zijn komische genialiteit werd wereldwijd gevoeld.”

© AP

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMDMwXzkzOTMyMzYw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿