Koninklijk Paleis deelt nieuwe foto's van jarige prinses Elisabeth - De Standaard - Crune Blogs

Latest

2023年10月25日水曜日

Koninklijk Paleis deelt nieuwe foto's van jarige prinses Elisabeth - De Standaard

Elisabeth is 22: dat verdient een outfit van Dries Van Noten.© BELGA

Kroonprinses Elisabeth wordt vandaag 22 jaar. Ter gelegenheid van die verjaardag heeft het paleis nieuwe foto’s van de prinses gedeeld.

Met een outfit van Dries Van Noten en een brede glimlach poseert de prinses voor de twee foto’s die het paleis woensdag gedeeld heeft. De foto’s werden, naar jaarlijkse traditie, gepubliceerd voor haar verjaardag.

‘Prinses Elisabeth viert vandaag haar 22ste verjaardag! Ze is net begonnen aan het laatste jaar van haar bachelor in Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Oxford’, staat er te lezen bij de twee foto’s die op X (Twitter) gedeeld werd door het paleis. Op die foto’s staat de prinses recht in een salon, voor een opvallend gouden kunstwerk.

De foto’s werden vorige maand gemaakt in het kasteel van Laken, waar de prinses en haar familie wonen. Ze draagt een opvallende outfit van de Belgische ontwerper Dries Van Noten. Haar zwarte topje, is mouwloos en is een mix van viscose en zijde. De kraag is doorschijnend en versierd met steentjes. De broek, ook te koop op de website, is van wol.

© BELGA

Elisabeth is het eerste kind van koning Filip en koningin Mathilde. Ze werd geboren op 25 oktober 2001. Als oudste is Elisabeth de eerste in lijn van de troonopvolging. Ze studeert aan de Universiteit van Oxford, daarvoor behaalde ze haar internationaal baccalaureaat aan het UWC Atlantic College in Wales.

In 2021 rondde ze ook haar opleiding Militaire en Sociale Wetenschappen aan de Koninklijke Militaire School (KMS) af, zo meldt de website van het koninklijk paleis in haar biografie.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzEwMjVfOTI4NDM0ODjSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿