Madonna laat het Sportpaleis een uur langer wachten - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年10月22日日曜日

Madonna laat het Sportpaleis een uur langer wachten - Het Nieuwsblad

Nog geen Madonna te zien in het Sportpaleis, de zangeres laat een uur langer op zich wachten.© WireImage for Live Nation

In een ideale wereld genoot het Sportpaleis nu al een halfuur lang van de grootste hits van Madonna. Helaas, de Queen of Pop begint haar concert pas om 21.30 uur, een uur later dan voorzien. Dat werd zopas gecommuniceerd op de schermen in de zaal.

Wout Desmytere

Met een uur vertraging begint Madonna straks aan haar Celebration-concert in het Antwerpse Sportpaleis. Dat communiceerde organisator Live Nation rond 20 uur al via sociale media, maar de fans ter plekke werden pas enkele minuten geleden op de hoogte gebracht. Gevolg: gemor en gefluit. De trouwste fans staan immers al sinds 12 uur vanmiddag aan de deuren van de zaal te wachten.

Nu is het niet uitzonderlijk dat Madonna te laat aan haar set begint. In Londen, waar ze vorig weekend de tournee aftrapte, verscheen ze een half uur later dan voorzien op het podium. Ze moest zelfs verschillende nummers uit de setlist schrappen, want in Londen gelden strenge regels voor avondconcerten.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMDIxXzk2OTExMTI10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿