Daarom was Marthe van K3 niet aanwezig op trouwfeest van Hanne: “Mijn schuld” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年5月30日木曜日

Daarom was Marthe van K3 niet aanwezig op trouwfeest van Hanne: “Mijn schuld” - Het Nieuwsblad

© Foto: Marcel Krijgsman / ANP-Hollandse Hoogte

Vier jaar na hun huwelijk, hebben K3-zangeres Hanne Verbruggen en haar man Jorn hun trouwfeest gehouden. De grote afwezige was collega-zangeres Marthe.

Afgelopen zaterdag werd de 14 jaar durende liefde gevierd van Hanne en Jorn. Ex-collega’s –waaronder Klaasje Meier en voormalige K3-choreografe Axana Ceulemans – waren van de partij net als de huidige blonde van K3, Julia Boschman. Ook Marie Verhulst deelde beelden van het feest op Tiktok.

Maar Marthe, de andere collega van Hanne bij K3, die was nergens te bespeuren. Volgens Hanne was dat echter helemaal haar eigen schuld. Dat vertelt ze in een interview met Het Laatste Nieuws. “Eigenlijk was het slechte organisatie van mij, want ik heb de datum van ons feest heel last minute beslist. De dansshow van Marthe lag al heel lang vast, dus dat maakte het lastig”, vertelt ze aan de krant.

Hanne verwijst naar de voorstellingen van de dansstudio die Marthe samen met haar man runt. Een job die ze combineert met haar werk voor K3. Afgelopen weekend, tijdens het trouwfeest van Hanne, moest Marthe het podium op met de dansschool en kon ze dus niet naar het feest.

Bekijk hier nog even de recap die Marie Verhulst maakte van het trouwfeest

LEES OOK. Vier jaar na hun huwelijk vieren Hanne van K3 en manlief Jorn hun trouwfeest

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNTMwXzkyNDk5ODQ40gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿