Rapper Nicki Minaj opgepakt en weer vrijgelaten op Schiphol wegens bezit softdrugs, concert in Manchester afgelast - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年5月26日日曜日

Rapper Nicki Minaj opgepakt en weer vrijgelaten op Schiphol wegens bezit softdrugs, concert in Manchester afgelast - Het Nieuwsblad

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is zaterdagmiddag op de luchthaven Schiphol opgepakt voor het bezit van softdrugs. Ze reageerde woedend: “Ze proberen mijn tournee te boycotten”, riep ze. Na verhoor en een boete werd ze vrijgelaten. Haar concert van zaterdagavond in Manchester werd geannuleerd.

Bron: BELGA

Rapper en zangeres Nicki Minaj is zaterdagavond, na enkele uren verhoor op Schiphol, vrijgelaten. Ze zat vast omdat ze softdrugs bij zich had. Ze heeft een boete van 350 euro gekregen.

”Zojuist hebben wij een 41-jarige Amerikaanse vrouw in vrijheid gesteld die we vanmiddag op Schiphol hebben aangehouden op verdenking van uitvoer van softdrugs”, schreef de marechaussee op X.

“De verdachte heeft na overleg met het Openbaar Ministerie een geldboete gekregen en kan haar weg vervolgen.”

Volgens de persofficier van justitie is de zaak voor Minaj nu afgehandeld, ze is vrij om te gaan en staan waar ze zou willen.

De artiest zou zaterdag met een privévliegtuig naar Manchester vliegen nadat ze donderdag in Nederland had opgetreden. Eerst werd het concert naar een later uur verschoven, uiteindelijk is het geannuleerd. Tot ontgoocheling van de duizenden fans.

Co-op Live verzekert dat er voor het optreden naar een nieuwe datum wordt gezocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNTI1Xzk2MTMxMDU10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿