Rapper Nicki Minaj tijdlang vastgehouden op Schiphol wegens bezit softdrugs - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年5月26日日曜日

Rapper Nicki Minaj tijdlang vastgehouden op Schiphol wegens bezit softdrugs - VRT.be

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is vanmiddag op Schiphol, de luchthaven van Amsterdam, opgepakt voor het bezit van softdrugs. Een woordvoerder van de Nederlandse marechaussee bevestigde de aanhouding van "een Amerikaanse mevrouw", maar liet later op de avond weten dat Minaj werd vrijgelaten.

Volgens de marechaussee werd Minaj aangehouden bij de grensbewaking op Schiphol-Oost. Ze zou met een privévliegtuig naar Manchester vliegen, waar vanavond een optreden van haar gepland staat. Minaj zit vast bij de marechaussee op Schiphol voor onderzoek.

De artieste plaatste zelf ook berichten op X en Instagram over het incident.

Later liet de marechaussee weten dat Minaj is vrijgelaten. De artieste heeft na overleg met het openbaar ministerie een geldboete gekregen. Hoe hoog de boete is, wordt niet gezegd.

Minaj stond op het punt naar Manchester te vliegen met een privévliegtuig vanaf Schiphol-Oost, toen ze werd opgepakt. In de Britse stad stond een optreden gepland voor deze avond. Of dat nog doorgaat, is onzeker. Onzekere uren dus voor duizenden fans in Manchester.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNS8yNS9yYXBwZXItbmlja2ktbWluYWotb3BnZXBha3Qtb3Atc2NoaXBob2wtd2VnZW5zLWJleml0LXNvZnRkcnVncy_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿