Pommelien Thijs kondigt vijf extra shows in AB aan en verbreekt zo record van dEUS - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2024年5月25日土曜日

Pommelien Thijs kondigt vijf extra shows in AB aan en verbreekt zo record van dEUS - De Morgen

“Door het overweldigende succes van de vier eerste AB-shows voegt Pommelien Thijs drie nieuwe data toe aan het lijstje”, klonk het vanmorgen op het Instagram-account van de concertzaal. Tickets voor de shows in kwestie zijn nu al te koop. Na 29 april, 30 april, 1 mei en 2 mei staat de ‘Ongewoon’-zangeres er nu ook op 5, 6 en 7 mei op het podium.

Amper enkele uren later werden nog eens twee nieuwe shows toegevoegd, op zondag 4 en donderdag 8 mei. Daarmee verbreekt Pommelien Thijs het record van dEUS. In 2019 schreef de Antwerpse rockgroep geschiedenis door acht keer op rij de Brusselse concertzaal uit te verkopen.

Het nieuws dat Pommelien Thijs volgend jaar naar de AB trekt, raakte enkele dagen geleden bekend. “We gaan beginnen met vier keer de AB en dan zullen we zien”, vertelde de zangeres eerder deze week in Goeiemorgen morgen op Radio2. “Opnieuw hangt er ook een Nederlandse tak aan de tour, net zoals dit jaar. Dus dat gaan we ook nog eens doen”, klonk het.

Verder liet ze weten dat optreden haar ontzettend veel energie geeft. “Ik word absoluut moe, maar het geeft ook wel veel energie. De laatste shows die ik gespeeld heb, waren zo energievol.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMif2h0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL3NuZWxuaWV1d3MvcG9tbWVsaWVuLXRoaWpzLWtvbmRpZ3QtdmlqZi1leHRyYS1zaG93cy1pbi1hYi1hYW4tZW4tdmVyYnJlZWt0LXpvLXJlY29yZC12YW4tZGV1c35iZjdkODU5YS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿