Jolien en Brecht uit 'Blind getrouwd' zijn een jaar getrouwd: “Ik kan niet meer zonder” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年5月26日日曜日

Jolien en Brecht uit 'Blind getrouwd' zijn een jaar getrouwd: “Ik kan niet meer zonder” - Het Nieuwsblad

Jolien De Neve (33) en Brecht Heldenbergh (32) uit het meest recente seizoen van Blind getrouwd waren zaterdag exact een jaar getrouwd. Van de gelegenheid maken ze gebruik om elkaar te bedanken voor die periode van grote liefde.

“Eén jaar getrouwd met de allerliefste”, schrijft Jolien bij twee foto’s van de tortelduifjes op Instagram. “Voor al je lieve woorden, je steun, de veilige haven, de lachbuien, het plezier, de warmte, de knuffels, de troost, de tranen, de avonturen, de gesprekken en de tijd samen. Dankbaar voor ons, wij, elkaar.”

LEES OOK. ‘Blind getrouwd’-experten doen opvallende oproep voor nieuwe deelnemers: “De singles zijn stuk voor stuk cadeautjes”

(lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Brecht spaart de lieve woorden voor zijn echtgenote niet. “Exact een jaar geleden hield ik je voor de eerste keer in mijn armen”, schrijft hij op zijn beurt op Instagram. “Wat toen al vertrouwd aanvoelde, is vandaag uitgegroeid tot een onbeschrijfelijk gevoel waar ik niet meer zonder kan. Bedankt, liefje, voor wie je bent en alles wat je doet.”

Zoals de posts op Instagram al doen vermoeden, gaat het de twee voor de wind. Nadat ze elkaar leerden kennen in Blind getrouwd gaven ze al snel aan niet te willen blijven pendelen tussen Kalken (Oost-Vlaanderen) en Gooik (Vlaams-Brabant). Dat mocht niet verder dan 15 minuten van Dilbeek liggen, want Brecht werkt daar als brandweerman. Ze vonden hun droomplek uiteindelijk verderop, in het Oost-Vlaamse Zottegem, op zo’n 40 minuten rijden. De twee gaven ook al te kennen dat ze gaan hertrouwen.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNTI2Xzk0MjI4NzM20gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿