Geen 'zever, gezever!': originele cast van 'Het eiland' keert terug in reünie-special - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2024年5月23日木曜日

Geen 'zever, gezever!': originele cast van 'Het eiland' keert terug in reünie-special - De Morgen

Twintig jaar nadat de komische serie Het eiland voor het eerst op tv is gekomen, komen dertien leden van de originele cast en regisseur Jan Eelen opnieuw samen om terug te blikken op de reeks over de kantooravonturen van Michel Drets (Dirk Van Dijck), Franky Loosveld (Wim Opbrouck), Guido Pallemans (Frank Focketyn), Alain Vandam (Tom Van Dyck) en hun collega’s op de dienst administratie bij Cynalco Medics.

Het idee voor de Woestijnvis reeks ontstond tijdens de opnames van het eveneens door Jan Eelen geregisseerde In de gloria. Sinds de reeks op het scherm kwam, behoren oneliners als ‘Ik ben blij dat gij in mijn team zit’, ‘Weg sfeer!’, ‘Willen we dat afspreken?’ en ‘Zever, gezever!’ tot het collectieve geheugen.

VRT en Streamz beloven een “nostalgische special vol ‘behind the scenes’-beelden, waarin de acteurs samen de originele scripts lezen en de iconische momenten van de fictiereeks opnieuw beleven”. Ook Bruno Vanden Broecke, Sien Eggers, Lucas Van den Eynde, Tania Van der Sanden, An Miller, Jeroen Van Dyck, Peter Ceustermans en Rita Beckx zullen mee terugkijken op hoe het was om de reeks te maken.

20 jaar Het eiland is een productie van Woestijnvis. De special zal vanaf 11 juli 2024 beschikbaar zijn op Streamz en dit najaar op VRT Canvas en VRT MAX.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMie2h0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL3NuZWxuaWV1d3MvZ2Vlbi16ZXZlci1nZXpldmVyLW9yaWdpbmVsZS1jYXN0LXZhbi1oZXQtZWlsYW5kLWtlZXJ0LXRlcnVnLWluLXJldW5pZS1zcGVjaWFsfmI1NTBmN2FhL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿