BEKIJK - Will Tura zingt (mogelijk laatste keer) "Eenzaam zonder jou" tijdens muzikaal eerbetoon in Sportpaleis - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2023年12月29日金曜日

BEKIJK - Will Tura zingt (mogelijk laatste keer) "Eenzaam zonder jou" tijdens muzikaal eerbetoon in Sportpaleis - VRT.be

Will Tura (83) heeft zijn fans verrast tijdens zijn huldeconcert in het Sportpaleis in Antwerpen. Hij kroop zelf op het podium om "Eenzaam zonder jou" te brengen. Eerder op de avond brachten meer dan twintig andere Vlaamse artiesten een lied uit zijn repertoire.

Will Tura stond meer dan zestig jaar op de planken. In maart dit jaar kondigde hij zijn afscheid aan, in juni vertelde hij ook de reden: de zanger leidt aan beginnende alzheimer. De ziekte gebiedt hem te stoppen. 

"Fantastisch publiek"

Tijdens het huldeconcert "Will Tura nodigt uit", dat zowel vanavond als morgen plaatsvindt in het Sportpaleis in Antwerpen, zwaaien meer dan twintig Vlaamse artiesten hem uit.

Onder anderen Bart Peeters, Clouseau, Daan, Geike Arnaert, Helmut Lotti, Niels Destadsbader, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris brengen zijn grootste hits.

De keizer van het Vlaamse lied verraste vanavond de aanwezige fans door aan het einde van het concert zelf op het podium te kruipen. Hij bracht voor de (voor)laatste keer zijn bekendste nummer, "Eenzaam zonder jou". "Ik ben blij dat ik ook een liedje mag zingen. U was een fantastisch publiek", klonk het.

Of hij zijn optreden morgenavond nog eens overdoet, is niet duidelijk.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiVmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8xMi8yOC93aWxsLXR1cmEtYWZzY2hlaWQtdHJpYnV1dGNvbmNlcnQtc3BvcnRwYWxlaXMv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿