Het 'Slimste mens'-effect werkt nog steeds: vraag naar tickets voor Guga Baúl stijgt - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2023年12月23日土曜日

Het 'Slimste mens'-effect werkt nog steeds: vraag naar tickets voor Guga Baúl stijgt - Het Nieuwsblad

Guga Baul, de Slimste Mens van 2023.

Het Slimste mens-effect werkt nog steeds: Guga Baúl, die donderdag tot winnaar van de quiz werd uitgeroepen, ziet een stormloop op tickets voor zijn nieuwe show.

Inge Schelstraete

Guga Baúl en Jacotte Brokken speelden donderdagavond de finale van De slimste mens ter wereld. De komiek won het dankzij een gedurfd staaltje tactiek: hij liet zich onder de tijd van de weervrouw zakken terwijl hij ogenschijnlijk nadacht over Shakespeare.

LEES OOK. ‘Slimste mensen’ en experten over de koelbloedigheid en tactiek van Guga Baúl: “Na 21 seizoenen zo’n move ontdekken, is heel maf”

De sterke reeks die Baúl speelde, leidde de afgelopen weken tot een toenemende interesse voor zijn theatershows. Baúl heeft dit jaar met de acteur en reporter Jonas Van Thielen een reeks van twee shows gespeeld rond Hector en Koko Flanel, de films van Urbanus uit de jaren 80 en 90. In het voorjaar van 2024 brengen ze een XXL-opvoering onder de naam Badje vol met stroop.

De bedoeling was om daar een minitournee met vijf haltes van te maken in Brugge, Leuven, Gent, Antwerpen en Hasselt. Maar zodra De slimste mens op tv liep, steeg de vraag zodanig dat in die steden extra voorstellingen werden ingelast, plus een voorstelling in Mechelen. De teller staat ondertussen op veertien voorstellingen. Daarna is de tournee definitief voorbij, volgens organisator Comedyshows.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMxMjIyXzk2MzcxMjE40gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿