Natalia zit in het gips nadat ze met auto tegen boom rijdt - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2023年12月24日日曜日

Natalia zit in het gips nadat ze met auto tegen boom rijdt - Gazet van Antwerpen

Natalia (43) viert morgen kerstavond met haar pink in het gips. De zangeres had donderdag een ongeval met de wagen, maar kwam er gelukkig goed vanaf.

Wout Desmytere

Vrijdagavond postte de zangeres zelf een foto van haar in gips gewikkelde pink op Instagram Stories. “Afsluiter van het jaar, accident gehad. Gebroken pink, op naar 2024” klonk het bij een schouderophalende emoji.

“Het was een stom ongeluk, er was geen andere partij bij betrokken”, vertelt haar manager Frank Delang ons. Afgelopen donderdag verloor Natalia de controle over haar wagen op een modderige weg, nabij haar huis in Geel. “Ze is tegen een boom gebotst, en heeft haar pink gebroken tijdens een poging om haar gezicht te beschermen. Gelukkig is het een stevige wagen. Heel wat blikschade, maar niks anders.”

Gisteren volgde al een kleine ingreep, om de breuk snel te laten herstellen. Volgende week volgt nog een controle in het ziekenhuis, en dan zou de pink zelfs al uit het gips mogen. De twee afscheidsconcerten van Will Tura, waar Natalia volgende donderdag en vrijdag als één van de vele artiesten haar opwachting maakt, komen dus niet in het gedrang. “Dinsdag is ze zelfs al paraat bij Radio 2 in Genk.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzEyMjNfOTY4MjA5OTDSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿