Kürt Rogiers blikt terug op ongeval dat zijn leven veranderde: “Daardoor zijn mijn vrouw en ik nog samen” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2023年12月30日土曜日

Kürt Rogiers blikt terug op ongeval dat zijn leven veranderde: “Daardoor zijn mijn vrouw en ik nog samen” - Gazet van Antwerpen

Bij Saartje Vandendriessche blikt Kürt Rogiers terug op het ongeval dat zijn leven veranderde.

In de talkshow ‘Saartje’ op Proximus Pickx vertelt Kürt Rogiers (52) hoe hij de bekendheid in het begin van z’n carrière naar zijn hoofd liet stijgen. Het kostte hem bijna zijn relatie, maar een auto-ongeluk zette alles weer in perspectief.

Wout Desmytere

Rogiers is intussen al 23 jaar getrouwd met Els, met wie hij twee dochters heeft. “We leerden elkaar kennen toen zij 15 was en ik 16”, vertelt hij aan host Saartje Vandendriessche. “Bij de jeugdbeweging, Vlaamser kan niet. Vanaf het begin spatten de vonken alle kanten op. Maar daarna ben ik naar het conservatorium gegaan. Ik kwam in de grote wereld terecht. Ik acteerde in Wittekerke. Toen ging het tussen mijn oren zetten. Mannen maken nu eenmaal domme fouten. En toen ging het uit, uiteraard. Zo’n vier jaar.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alles veranderde toen Rogiers een auto-ongeluk kreeg. “Ik ben uitgegleden op een olievlek. Terwijl ik aan het tollen was, zag ik mijn leven voor mijn ogen passeren. En daar zat verdacht veel Els tussen. Toen ik met de ambulance naar de spoedafdeling gebracht werd, heb ik eerst naar mijn ouders gebeld. En meteen daarna naar Els. Zo zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen, en we hebben elkaar sindsdien niet meer gelost.”

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzEyMjlfOTYwMzIxODLSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿