Prinses Kate mag ziekenhuis na twee weken verlaten: “Ze maakt goede vooruitgang” - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年1月30日火曜日

Prinses Kate mag ziekenhuis na twee weken verlaten: “Ze maakt goede vooruitgang” - Het Nieuwsblad

Prinses Kate© REUTERS

Londen -

Prinses Kate van Wales heeft na 14 dagen het ziekenhuis van Londen mogen verlaten. Daar werd ze twee weken geleden opgenomen voor een buikoperatie. Volgens het Koninklijk Paleis stelt ze het goed en maakt ze goede vorderingen.

Goed nieuws vanuit Wales: Prinses Kate mocht zondagavond tussen 18 en 19 uur lokale tijd het ziekenhuis verlaten na een verblijf van twee weken. Kensington Palace laat weten dat het goed gaat met haar. “De prinses is terug naar huis gekeerd om verder te herstellen van haar operatie. Ze maakt goede vooruitgang. De prins en prinses danken heel het team van The London Clinic en vooral het toegewijde verplegend personeel voor alle goede zorgen”, klinkt het in een persbericht.

Kate zal verder herstellen in Windsor, waar ze normaal haar werk zou hervatten. Toch zal ze volledig inactief zijn tot en met Pasen. Tot die tijd zal ze geen officiële taken uitvoeren. Sinds bekend werd dat ze een operatie moest ondergaan, nam het Koninklijk Paleis al contact op met de 30 goede doelen waar Kate actief voor is. Om ervoor te zorgen dat het werk voor deze goede doelen verdergezet wordt, zal ze een beroep doen op Williams privésecretaris.

Geen kanker

Het is niet ongewoon dat het Britse Koningshuis weinig tot geen details geeft over de medische toestand van leden van de koninklijke familie. Wel wist het Koningshuis al eerder te melden dat de ingreep niet gelinkt was aan kanker en dat het enkel ging om een “geplande operatie”.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwMTI5Xzk1Mzg3MDI30gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿