Wout Bru verlooft zich met 22 jaar jongere vriendin Natassia tijdens verjaardagsweek - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年1月25日木曜日

Wout Bru verlooft zich met 22 jaar jongere vriendin Natassia tijdens verjaardagsweek - Het Nieuwsblad

© Instagram

Topchef Wout Bru (54) gaat voor de tweede keer trouwen. Hij heeft zich verloofd met zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde, met wie hij al twee kinderen heeft. Bru stelde de vraag tijdens een trip naar Champagne.

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde – die 22 jaar jonger is dan de chef en ooit deelnam aan Expeditie Robinson – zijn intussen al meer dan zes jaar samen. Ze hebben twee dochters, Aimée (3) en Beau (1), en maakten nu hun gezinsgeluk compleet door zich te verloven. Dat gebeurde in Champagne, waar ze naartoe trokken voor de verjaardag van Van Kerkvoorde. Vieren deden ze met een glas wijn aan het meer.

LEES OOK.Wout Bru (53) voor vierde keer vader geworden

“Mijn verjaardagsweek begon niet goed, want mijn Instagram-profiel werd gehackt”, aldus Van Kerkvoorde. “Maar na regen komt zonneschijn. Dus ik heb ja gezegd.”

Voor Bru wordt het zijn tweede huwelijk. Met zijn ex-vrouw Suzy Jacques baatte hij jarenlang zijn zaak Maison Bru uit in de Franse Provence, maar in 2014 liep hun relatie stuk. Uit zijn eerste huwelijk had Bru al twee kinderen, Lou en Boris.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwMTI0Xzk1MDI0NzUy0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿