Sarah Ferguson, ex-echtgenote van Britse prins Andrew, krijgt diagnose van huidkanker - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年1月22日月曜日

Sarah Ferguson, ex-echtgenote van Britse prins Andrew, krijgt diagnose van huidkanker - VRT.be

De Britse Hertogin van York Sarah Ferguson heeft huidkanker. Bij de 64-jarige ex-echtgenote van prins Andrew is een kwaadaardig melanoom vastgesteld, bevestigt haar woordvoerder. Ferguson is onlangs nog behandeld voor borstkanker. 

Het kwaadaardig melanoom is vastgesteld nadat Sarah Ferguson enkele moedervlekken had laten verwijderen. Een van de verwijderde vlekken bleek kankercellen te bevatten.

Vorig jaar meldde de Hertogin van York dat ze was behandeld voor borstkanker en een borstamputatie had gehad. "De hertogin krijgt de beste medische hulp en haar artsen hebben haar verteld dat de prognose goed is. Ze is nu thuis aan het herstellen", zei haar woordvoerder toen.

Sinds haar scheiding van prins Andrew maakt "Fergie" niet langer deel uit van de actieve leden van het Britse koninklijke familie. Desondanks blijft de relatie met haar voormalige echtgenoot relatief goed: de twee delen zelfs hetzelfde landgoed op het domein van het kasteel van Windsor.

Het zit de Britse koninklijke familie momenteel niet mee. Vorige week raakte bekend dat koning Charles volgende week een prostaatoperatie moet ondergaan en dat prinses Kate, de echtgenote van prins William, een buikoperatie heeft ondergaan en ook een tijdje buiten strijd is. 

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wMS8yMS9zYXJhaC1mZXJndXNvbi1leC1lY2h0Z2Vub3RlLXZhbi1icml0c2UtcHJpbnMtYW5kcmV3LWtyaWpndC1kaS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿