Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op festival Extrema Outdoor - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2024年5月18日土曜日

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op festival Extrema Outdoor - De Morgen

NieuwsDrugs

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op festival Extrema Outdoor
Beeld Mine Dalemans

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld.

De politie Carma heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen. Op het terrein zelf is een lab met medewerkers van het NICC (Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie) aanwezig om de in beslag genomen verdovende middelen te testen en te analyseren. Bezoekers die zich onwel voelen, krijgen van de organisatie en de politie het advies om zo snel een EHBO-post op te zoeken.

Extrema Outdoor aan De Plas in Kelchterhoef vindt vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei plaats. Er komen minstens 76.000 bezoekers naar het dance- en technofestival, met onder meer Amelie Lens en Paul Kalkbrenner op het programma.

Lees ook

Geselecteerd door de redactie

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL3NuZWxuaWV1d3MvZWVyc3RlLWdldmFhcmxpamtlLXh0Yy1waWxsZW4tb3BnZWRva2VuLW9wLWZlc3RpdmFsLWV4dHJlbWEtb3V0ZG9vcn5iMDYxZTJlNC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿