Nederland afwezig in 1e generale repetitie finale Songfestival 2024 - songfestival.be - Crune Blogs

Latest

2024年5月10日金曜日

Nederland afwezig in 1e generale repetitie finale Songfestival 2024 - songfestival.be

Joost Klein uit Nederland trad niet op tijdens de eerste generale repetitie van de finale van het Songfestival 2024. De EBU onderzoekt een incident met de Nederlandse zanger, maar meer informatie ontbreekt nog. Het is onbekend wat dit zal betekenen voor de feitelijke deelname aan de liveshow in de finale.

De redactie van Songfestival.be volgt momenteel samen met de andere verzamelde pers de eerste generale repetitie. Van het vierde land in de rij, Luxemburg, overgegaan naar Israël, dat als zesde opkwam. Nederland werd als land nummer vijf volledig overgeslagen.

Er volgde geen mededeling vanuit de organisatie of presentatie, maar intussen stuurde de EBU een korte mededeling uit:

‘We onderzoeken momenteel een incident dat ons gemeld was met de Nederlandse kandidaat’, staat er. ‘Hij zal tot nader order niet repeteren. We hebben verder geen reactie en komen later met meer nieuws.’

Meer details over de aard van het incident en mogelijke gevolgen voor de Nederlandse deelname aan de finale van het Songfestival zijn nog niet bekend op het moment van schrijven. We updaten dit artikel met meer informatie zodra beschikbaar.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMicWh0dHBzOi8vc29uZ2Zlc3RpdmFsLmJlL2xhbmRlbi9ubC9uZWRlcmxhbmQtdHJlZWR0LW5pZXQtb3AtaW4tZWVyc3RlLWdlbmVyYWxlLXJlcGV0aXRpZS1maW5hbGUtc29uZ2Zlc3RpdmFsLTIwMjQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿