Britse prinses Anne opgenomen in ziekenhuis na “incident” - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年6月24日月曜日

Britse prinses Anne opgenomen in ziekenhuis na “incident” - Gazet van Antwerpen

Prinses Anne© AFP

De Britse prinses Anne (73) is zondag opgenomen in het ziekenhuis met lichte verwondingen en een hersenschudding. Dat meldt Buckingham Palace. Het “incident”, zoals het paleis het omschrijft, vond plaats op haar landgoed in Gloucestershire.

jvh, sgg, ls

Bron: Daily Mail

“De Koninklijke Prinses heeft lichte verwondingen en een hersenschudding opgelopen na een incident op het landgoed Gatcombe Park gisteravond”, laat Buckingham Palace weten in een verklaring. “Hare Koninklijke Hoogheid blijft uit voorzorg ter observatie in het Southmead ziekenhuis in Bristol en zal naar verwachting snel volledig herstellen.”

Prinses Anne is een fervent paardenliefhebster. Op 15 juni reed ze nog naast kroonprins William tijdens Trooping the Colour© IMAGO/Landmark Media

Wat er precies gebeurde, deelt het paleis niet mee. Maar Britse pers lijkt te weten dat er een paard betrokken was bij het incident. De exacte oorzaak van de verwondingen is nog niet bevestigd, maar er waren paarden in de buurt en haar medisch team gelooft dat haar verwondingen overeenkomen met een mogelijke impact van het hoofd of de benen van een paard.

Prinses Anne is fervent paardenliefhebster en Olympisch ruiter. In 1976 nam ze deel aan de Olympische Zomerspelen.

“De koning wordt nauwgezet op de hoogte gehouden, en stuurt de prinses samen met de hele koninklijke familie zijn diepste wensen voor een snel herstel”, klink het verder.

Prinses Anne is het tweede kind en de enige dochter van wijlen koningin Elisabeth II en prins Philip. Ze staat bekend als de “hardst werkende royal” en is daarmee ook een van de populairste telgen uit de koninklijke familie. De komende week zal de prinses door haar ziekenhuisopname maar liefst negen publieke optredens missen, waaronder ook een bezoek aan Canada dit weekend.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA2MjRfOTQyNDAzNjjSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿