Fien breekt waanzinnig record in 'Blokken', tot consternatie van Ben Crabbé - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年6月26日水曜日

Fien breekt waanzinnig record in 'Blokken', tot consternatie van Ben Crabbé - Gazet van Antwerpen

© VRT/Blokken

Ben Crabbé dacht na 30 seizoenen waarschijnlijk alles te hebben gezien, tot deelneemster Fien Amant (26) een monsterscore haalde en zo het ‘Blokken’-record verbrak.

In de slotseconde van de tweede ronde van blokken slaagde de 26-jarige Fien Amant nog een lijn te vormen met haar laatste tetris-blokje, wat haar op een totaal van 600 punten bracht. “Habemus een nieuw record”, klonk het bij Crabbé vervolgens. De 26-jarige was zo hard bezig met het juist plaatsen van het blokje, dat ze het niet eens doorhad.

Dit seizoen is een beetje anders dan de vorige. De tweede ronde wordt namelijk anders gespeeld: bij een juist antwoord krijgen de spelers 5, 10, 15, 20 en 25 seconden de tijd om hun blokjes juist te zetten en zo veel mogelijk lijnen te vormen. In de voorgaande seizoenen was de snelheid minder belangrijk bij de tweede ronde.

Deze week wordt de finale van het VRT-programma Blokken gespeeld. De vijf beste deelnemers van het voorbije seizoen doen mee, de te verdienen 1.000 euro gaat vervolgens naar ‘Kom op tegen kanker’. Wie overblijft op het einde mag ook mee op een riviercruise.

(lto)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA2MjVfOTc1MTg0OTLSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿