Minder parkeertickets beschikbaar voor Rock Werchter en Bruce Springsteen: "Sommige terreinen zijn nog te nat" - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月26日水曜日

Minder parkeertickets beschikbaar voor Rock Werchter en Bruce Springsteen: "Sommige terreinen zijn nog te nat" - VRT.be

Het natte weer van de voorbije weken en maanden heeft nu ook zijn invloed op de parkings van Rock Werchter. Voorlopig worden minder parkingtickets aangeboden omdat sommige terreinen er nog te drassig bijliggen. Ook voor het optreden van Bruce Springsteen is het aantal tickets beperkt. 

"De voorspelde zomerse temperaturen zullen de situatie niet voldoende verbeteren", klinkt het bij Live Nation, de organisator van Rock Werchter. Wie al een parkingticket kocht, weet zich verzekerd van een plaats op de gekozen parking. "We volgen de situatie nauwgezet op samen met de parkinguitbaters. Mogelijk komen de komende dagen extra parkingtickets in verkoop", aldus de organisatie.

Rock Werchter raadt festivalgangers aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Wie toch met de auto wil komen, kan parkeren op sites in Leuven of Aarschot. Vanaf zowel station Leuven als Aarschot, op wandelafstand van de parkings daar, rijden gratis pendelbussen naar Werchter.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli. Het festival is zo goed als uitverkocht. Er zijn alleen nog dagfestivaltickets voor donderdag 4 juli.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiPmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8yNi9yb2NrLXdlcmNodGVyLXBhcmtpbmcv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿